Put a billboard on fire to promote your Steak House

What a brilliant billboard!!

BlabberBuzz

Voor een steakhouse is er geen betere manier om te adverteren, dan voorbijgangers uw grillkunsten te tonen. Al houdt dat in volgend geval in dat je een billboard moet roosteren. Er is natuurlijk maar één land waar men genoeg lef en pit heeft om een reclamebord in de zogenaamde ‘fik’ de steken: Rusland! 

De eigenaar van Double Grill & Bar, een grillrestaurant in Yekaterinburg wil wou geen gewone reclame voor zijn ‘steakhouse’. Dus werd er op zoek gegaan naar een originele manier om de grill-vaardigheden van zijn koks te promoten. Zo werd er gekozen voor een billboard dat eruit zag als een echte steak. Om het nog realistischer te laten blijken wilden ze ook ‘echte’ sporen van de grill op het billboard aanbrengen. En dat laatste lukt nu eenmaal alleen wanneer je het billboard aansteekt.

De eerste dagen bleef het bord onaangeraakt, maar na enkele dagen gebeurde het. Twee mannen…

View original post 88 more wordsCategories: previous posts, Random..

Tags:

Any thoughts?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: